5​​ aplikací, které vám pomohou s pravidelným pitným režimem
13. 02. 2023

5​​ aplikací, které vám pomohou s pravidelným pitným režimem

Bolí vás často hlava, jste unavení nebo bez energie? Možná jste dehydratovaní. S pravidelným pitným režimem vám pomůžou aplikace dostupné pro Apple i android. Vybrali jsme pro vás pět nejznámějších.

1. Sledování pitného režimu 

Aplikace Sledování pitného režimu vás upozorní pokaždé, když nastane ta správná chvíle napít se. Krom toho si i vy můžete nastavit různé cíle a sledovat svůj denní režim. Do aplikace budete zadávat jaký nápoj zrovna pijete a následně získáte informace o účinnosti daného nápoje. Proč? Káva nebo alkohol se do pitného režimu nezapočítávají.

2. Water reminder

Víte, kolik vody byste měli denně vypít? Pokud ne, s výpočtem vám poradí aplikace Water reminder. Stanový vám pitný režim na míru s ohledem na vaši váhu, výšku a pohlaví. V aplikaci si můžete také nastavit vaše oblíbené nápoje a zobrazování upozornění. V pravidelných intervalech vám během dne pípne notifikace, abyste nezapomněli na hydrataci. 

● Android

● Apple

3. WaterLama

S pravidelným pitným režimem vám pomůže také aplikace WaterLama. Kromě klasických funkcí, mezi které patří individuální nastavení a notifikace, vám také nabídne různé výzvy a kalendář. Do něj si budete zaznamenávat vypité nápoje. Následně se můžete ohlédnout do minulosti a zhodnotit, jak jste si vedete. 

● Apple

4. Water time 

Aplikace Water time vám pomůže získat pozitivní návyk a to již během jednoho měsíce. Jejím cílem je, abyste svůj pitný režim zvládali bezproblémově sami a aplikaci nepotřebovali. Vypočítá vám ideální denní příjem vody a naučí vás pravidelně pít. 

● Android

● Apple

5. Water Daily

Water Daily je minimalistická aplikace a její cíl je jasný: pomoci vám dodržet váš cíl a pravidelně pít. Aplikace kromě notifikací nenabízí žádné další funkce. Zda je tato cesta pro vás ta pravá, vyzkoušejte sami. 

● Apple

Pijte čistou a zdravou vodu 

S pitným režimem vám pomohou aplikace. My vám pomůžeme s čistou a zdravou vodou. Jak? Pořiďte si některý z našich filtrů na hlavní přívod vody, filtrační konvici nebo reverzní osmózu. Doporučíme vám to nejlepší řešení, zařízení uvedeme do provozu, zaškolíme vás a pravidelně budeme provádět odborný servis. Instalaci zakoupeného zařízení obvykle provádíme do jednoho týdne. 

Kontaktujte nás a my vše zařídíme za vás:

● Telefon: +420 724 345 402 (technická podpora, objednávky, informace)

● E-mail pro objednávky a odborné informace: petrsyrovatka@atlas.cz



Sdílet na Odeslat na