Potřebujete poradit s výběrem? Obraťte se na nás.
Chcete upozornit, až bude produkt skladem? Nastavit hlídacího psa.
Voda bohatá na vodík, známá také jako hydrolyzovaná voda. Moderní medicína ví, že proces rozkladu (oxidace) látek, dýchání kyslíku, kouření, pití a zdroje znečištění životního prostředí způsobí, že tělo produkuje velké množství peroxidových radikálů, úmyslně ničí buněčnou tkáň, což mát za následek nemoci a stárnutí těla. Aktivní vodík dokáže účinně odstranit volné radikály v našem těle. Voda bohatá na vodík má více antioxidačních vlastností než všechny známé lidské antioxidanty, jako je vitamín C, mrkev, lecitin atd., Vhodné na alergickou dermatitidu, hypertenzi, zácpu, cukrovku, rakovinu atd. Všechny druhy příznaků způsobených volnými radikály mají silný preventivní účinek. Časté pití vody bohaté na vodík může podpořit metabolismus, každá buňka si může automaticky udržovat zdravý stav a oddálit stárnutí. Peroxylové volné radikály jsou viníkem stárnutí. Oxidace je nejzákladnější chemickou reakcí v přírodě. Tento jev je vidět všude, například železné hřebíky reziví ve vlhkém prostředí a řezaná jablka hnijí ve vzduchu. K oxidaci dochází také v lidském těle. Normální lidé dýchají asi 20000krát denně, my vdechujeme kyslík a vydechujeme oxid uhličitý. 98% kyslíku vdechovaného pro metabolismus těla je spotřebováno, zbývající 2% procházejí oxidací a stávají se škodlivými volnými radikály Peroxylu. Lidé mají své antioxidační enzymy (SOD) k boji proti volným radikálům. Ale s přibývajícím věkem a moderními faktory nemohou tyto enzymy zcela eliminovat volné radikály. Dýchání, kouření a pití, elektromagnetické záření a gastrointestinální potíže způsobují spoustu peroxidových radikálů. Je to velmi aktivní destruktivní molekula, která ničí buňky těla, způsobuje produkci oxidů z nenasycených mastných kyselin na buněčné membráně, způsobuje ztrátu buněčných membrán a denaturuje proteázy, čímž urychluje proces stárnutí. Vážnější útočení volných radikálů na geny může zničit strukturu genových molekul a vést k mutacím v genových řetězcích, způsobující systematické zmatky v lidském těle To je důvod, proč lidé stárnou.
1. Použití vody bohaté na vodík k vaření potravin může udržet čerstvost potravin po dlouhou dobu a vše chutná mnohem lahodněji.
2. Použití blistru bohatého na vodík k mytí zeleniny a ovoce může zabránit růst E. coli na zelenině i ovoci po dlouhou dobu a účinné odstraňování pesticidů z povrchu ovoce a zeleniny (prodlužuje dobu skladování více než 3krát)
3. Používá se při zvlhčování k prevenci a snížení alergických reakcí (atopická dermatitida, astma, alergie na pyly). Účinek vodíkové vody na volné radikály. Když peroxidické volné radikály ničí buňky těla, objeví se silný antioxidační aktivní vodík, který zabrání peroxylovým radikálům v útoku na buňky a redukuje peroxylové radikály na stabilní formu, čímž chrání buňky před poškozením. Nakonec se vodík a kyslík spojí do vody, která je pro tělo neškodná. Snižuje šanci na cytopatii a zpomaluje rychlost buněčné smrti.
Technologie změnila život. Používáme technologii ke zlepšení našich životů, používáme technologii, abychom tvrdě pracovali na zlepšení kvality vody ve vašem šálku, a necháme vás pít zdravý a bezpečný, nekontaminovaný paprsek živé vody. To je naše zodpovědnost. To, jakou vodu pijete dnes, ovlivní vaše zdraví o deset let později.