Ionizátor vody SM-S 230 TL

Ionizátor vody SM-S 230 TL

  • ID: P11110
Dostupnost: Skladem (5 a více ks)
  • Hmotnost: 11 kg

Potřebujete poradit s výběrem? Obraťte se na nás.

44 832 Kč
37 051 Kč bez DPH

Bližší specifikace

rozměry: 376 x 185 x 435 (š x v x d) mm
hodnoty pH: 3,0 (± 0,5) – 11 (± 0,5)
hodnoty ORP: až – 800
hodnoty H2 při pitné hodnotě pH: až 1,6 ppm
elektrody: 12 platinových/titanových elektrod
záruka: 5 letá kompletní záruka
obsah balení: Nerezová tryska, bílá hadička pro přívod vody, šedá hadička pro odtok vody, redukce vč. těsnění na kohoutek, kolínko na hadičky, instalatérská páska, pH měřící sada, náhradní pojistka, sada šroubků a hmoždinek pro přimontování na stěnu, návod k použití v angličtině i v češtině, chlorid sodný
napájení: 120 V – 240 V
rozsah tlaku vody: 0,7 – 4.5 bar
teplota vody z kohoutku:  5 – 30 ℃
metoda elektrolýzy: Nepřetržitá
elektrody: 12 platinových/titanových elektrod
kapacita: Přístroj dokáže vyrobit 4 úrovně alkalické vody, 2 úrovně kyselé vody a filtrovanou vodu
nastavení: Zásaditá voda: (4 úrovně), Filtrovaná voda/Kyselá voda (2 úrovně)
čištění: Automatické čištění
filtr:  Aktivní karbonový filtr, filtr z dutých vláken
životnost filtru:  6 měsíců (20 litrů denně)
Nejvýkonnější domácí ionizátor vody v naší nabídce. Jeho unikátní technologie založená na synergickém efektu dvou vodních komor, které pracují společně s celkem 12 deskami potaženými platinou. Tolik desek fungujících pouze s jednou vodní komorou by bylo neúčinné. Ale díky dvěma vodním komorám, které spolupracují synergicky, docílí tento ionizátor vysokých výkonů. Dalo by se to přirovnat jako mít dva ionizátory v jednom.
Tento ionizátor vody při výrobě zdravé ionizované vody dokáže dosáhnout až -700 ORP (oxidačně-redukční potenciál). Ionizovaná voda je prospěšná pro čištění buněk těla a jejich udržení ve zdravé kondici a bez nadměrného poškození oxidací. Je prokázanou skutečností, že virus nemá tendenci napadat zdravé buňky.
Kyselá voda se dá využít na pokožku. Kůže je důležitou součástí našeho imunitního systému. Kyselá voda o pH 4–6 (kosmetická voda) je velmi účinný způsob, jak jemně „zatáhnout“ póry pokožky, což ztěžuje vstup nečistotám a bakteriím. Tato voda je také dobrá na vlasy a pro rostliny.
Výhodou je snadné použití a nastavení.
Patří mezi nejsilnější ionizátory na světě v dosažení hodnot ORP a H2. Čistící proces probíhá na pozadí, takže není potřeba nic dalšího řešit.
Filtry používáte pouze v případě vody pro pití, díky nim dochází ke zničení všech patogenů ve vodě. Pokud vyrábíte kyselou vodu, filtry jsou vynechány a tím déle vydrží.
Vyrábí velmi čistou a zdravou ionizovanou vodu na pití, ale i vodu, která se dá použít jako silný dezinfekční prostředek. Dále lze využít filtrovanou vodu, která odstraní veškeré patogeny z vody. Můžete si vyrobit i silnou antioxidační vodu obohacenou molekulárním vodíkem i při nižším nastavení pH a rychlejším průtoku vody. Velkou výhodou je i nepřetržitý systém čištění vnitřních desek.
S ionizátorem vody můžete přirozeně dezinfikovat váš domov, kancelář, kliniku, …. nebo dokonce vaše tělo bez použití toxických chemikálií. Nejen to, ale voda produkovaná tímto přístrojem ve skutečnosti ničí choroboplodné zárodky a viry lépe než chemikálie. Používá se dokonce ke sterilizaci chirurgických nástrojů.
Náhradní originální filtry pro SM-230TL jsou dva:
PMUF – Objednat
a PMVF – Objednat
Díky filtrům dochází ke zničení všech patogenů ve vodě. Při výrobě silné alkalické nebo silné kyselé vody jsou filtry vynechány a tím déle vydrží.
Zařízení splňuje směrnici 2015/863/EU RoHS (Rescriction of Hazardeous Substances). Při dovozu je dodržováno nařízení ES č.1907/2006 neboli REACH o registraci, hodnocení, povolování a omezování chemických látek.
Certifikáty CE, NRTL, ISO9001, ISO14001, ISO 13485, KFDA, KGMP a RoHS.