Ionizátor vody 3v1 Aquator Vivo Silver

Ionizátor vody 3v1 Aquator Vivo Silver

  • ID: P10875
Dostupnost: Skladem (5 a více ks)
  • Hmotnost: 2.5 kg

Potřebujete poradit s výběrem? Obraťte se na nás.

12 990 Kč
10 736 Kč bez DPH

Bližší specifikace

Ionizátor vody Aquator Vivo Silver vyrobí zdraví prospěšnou alkalickou, acidickou a také stříbrnou vodu během několika minut.

Praktický stolní ionizátor vody Aquator Vivo Silver představuje novinku od společnosti Burbuliukas. Jde o kompaktní zařízení, které v krátkém čase dokáže upravit pH vody podle vašich preferencí.  Pomocí jednoho zařízení dokážete vyrobit alkalickou, acidickou a stříbrnou vodu.  Ve srovnání se standardními velkými ionizátory za několik tisíc je Aquator Vivo Silver dostupnější a hlavně praktičtější alternativa se srovnatelnými výsledky. Nemusíte ho připojovat na vodovodní systém vaší domácnosti, jednoduše ho umístíte tam, kde vám to právě vyhovuje. 

Nejnovější verze ionizátoru Aquator disponuje zdokonalenými elektrodami, které nyní dosahují hodnoty pH a ORP s mnohem větší přesností. Ionizátor vody je vyroben z bezpečných materiálů bez obsahu BPA. Díky zodpovědnému přístupu společnosti Burbuliukas splňuje ionizátor Vivo Silver přísné standardy kvality, čemuž odpovídá i udělení několika certifikátů kvality jako je ISO9001 či RoHs . 

výhody:

  • 3 v 1, výroba alkalické, acidické a stříbrné vody,
  • exkluzivní design,
  • inovované elektrody,
  • přenosnost, 
  • bez obsahu BPA (bisfenol),
  • certifikované a patentované zařízení. 

Zdraví z vody

Ideální zařízení pro lidi, kteří nemají dostatek času, ale chtějí žít zdravěji. Aquator Vivo Silver umožňuje vyrobit během několika minut alkalickou, acidickou a stříbrnou vodu. Alkalická a ionizovaná voda má v porovnání s obyčejnou vodou menší molekuly, díky čemuž snáze proniká buněčnými membránami a lépe je hydratuje. Procesem ionizace se mění 2 klíčové hodnoty: pH a ORP. Díky úpravě těchto vlastností dokáže ionizovaná voda neutralizovat volné radikály v našem těle. Alkalická tzv. živá voda s pH 8 - 11 je antioxidant, který stimuluje regeneraci buněk, čímž zpomaluje stárnutí, normalizuje krevní tlak, revitalizuje tělo, dodává energii a zlepšuje celkový imunitní systém. 

Dalším produktem ionizátoru je acidická tzv. kyselá voda s charakteristickou vůní a s pH 2,4 - 6,8. Díky svým baktericidním účinkem acidická voda najde své využití především v domácnosti - dokáže účinně eliminovat různé bakterie jako je například Salmonella. Pít se může jen v omezených množstvích, například při zánětlivých onemocněních, kdy účinně zabírá. 

Ionizátor vody je obohacen také o funkci stříbření vody. Stříbrná voda má stejně jako acidické voda baktericidní účinky, na rozdíl od ní však eliminuje nejen bakterie, ale i viry. Pravidelným pitím ve stanovených množstvích zlepšuje imunitu, při zánětlivých onemocněních se používá jako přírodní antibiotikum (dokáže zneškodnit více než 650 druhů škodlivých mikroorganismů v těle). 

Použití a design

Aquator Vivo Silver je moderní a spolehlivé zařízení. Dříve, než se přístroj dostane do prodejní sítě, podstoupí vícestupňový systém kontroly kvality, který provádějí kvalifikovaní odborníci litevské společnosti Burbuliukas. Zařízení je ovládáno několika tlačítky na krytu. Na barevném LCD displeji stačí nastavit vhodný program a zahájit výrobu. Jedním procesem ionizace vody se dá vyrobit 2,2 l alkalické vody a současně 0,8 l acidické vody. Zapojením stříbrné elektrody lze vyrobit až 3 l stříbrné vody . 

Dominantní barvou ionizátoru je elegantní černá barva v kombinaci s bílou a modrozelenými detaily. Aquator Vivo Silver bude perfektním doplňkem každé moderní kuchyně. Přístroj je ergonomicky navržen s funkčním otvorem víka, což usnadňuje celkovou manipulaci. Na vrchní straně víka je integrovaný LCD displej s přehledným menu.

obsah balení 

Spolu s ionizátorem Aquator Vivo Silver jsou v balení 3 ks náhradních membrán , které by podle intenzity používání měli vystačit na 3 - 5 měsíců. Vhodnou údržbou zařízení prodloužíte životnost zařízení. Na údržbu zařízení vám poslouží  speciální roztok spolu s utěrkou  určené k čištění světlé elektrody, které jsou součástí balení. Černou elektrodu nedoporučujeme čistit, aby se předešlo mechanickému poškození titanové části. K čištění stříbrné elektrody v balení naleznete zvlášť utěrku. S obsluhou ionizátoru vám pomůže přehledný návod k použití v češtině, jehož součástí je záruční list. 

Technické parametry:

  • celkový objem nádoby: 3 litry (z toho je 2,2 l pro alkalickou vodu a 0,8 l pro acidickou),
  • napájení: 110 - 230 V,
  • hmotnost zařízení: 1,8 kg
  • rozměry (v+š+d): 230 x 230 x 170 mm
  • hodnota pH: 2,4 - 11,0
  • rozsah ORP: od -1000 do 1200, 
  • průměrný čas na výrobu ionizované vody: 5 minut,
  • průměrný čas na výrobu stříbrné vody: 2 sekundy,
  • použitý materiál na elektrody: katoda - lékařská nerezová ocel, anoda - titan se speciální povrchovou úpravou,
  • stupeň ochrany proti vodě: IP54,
  • přípustná teplota vody: 5 - 40 ° C.

Záruční doba 24 měsíců